Home | Oplossingen | eData

Direct toepasbare oplossingen


 

Hieronder is een van de direct toepasbare oplossing beschreven die eenvoudig ingevoerd kan worden bij uw organisatie.
Als u hierover met ons in gesprek wilt nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen!

eData

2 februari 2020


eData is een Joint Venture tussen Puur Data en eSpecialisten. eData helpt organisaties hun data gestructureerd en in samenhang te ontsluiten en beter inzicht te krijgen. We doen dit met behulp van de producten van Elastic. Elastic is een van origine Nederlands bedrijf, maar inmiddels aan de Nasdaq genoteerd.

 

eData biedt hoogwaardige, innovatieve oplossingen die ervoor zorgen dat al uw informatie weer snel gestructureerd en toegankelijk is. U kunt dan snel de benodigde vervolgacties ondernemen.

eData heeft meerdere directe inzetbare toepassingen voor uw organisatie. Deze toepassingen zijn ontwikkeld in samenwerking met onze klanten en daarmee zeer praktijkgericht. Daarnaast zijn we in staat om snel en adequaat nieuwe vraagstukken op het gebied van zoeken, vinden en ontsluiten samen met u op te pakken.

Hieronder een aantal voorbeelden van direct beschikbare eData oplossingen:

  • eVinden: analyseren, ontsluiten, structureren, opschonen en eventueel uitfaseren van e-mail, netwerkschijven, document management systemen en alle andere applicaties.
  • eWOZ handhaving: op basis van gebiedsanalyse en prioritering van objecten wordt een geografische kaart gemaakt op basis waarvan handhaving gericht kan worden opgepakt.
  • eWob (inclusief eAnonimiseren): gericht zoeken binnen grote hoeveelheden data alle relevante stukken snel en in samenhang te ontsluiten. eAnonimiseren kan daarna direct worden toegepast op privacy gevoelige gegevens.
  • eRaadsinfo: Raadsinformatie optimaal toegankelijk voor uw organisatie en voor uw inwoners en ondernemers. U kunt alle informatie inclusief de volledige inhoud documenten (full text) in milliseconden doorzoeken. De zoekresultaten zijn niet alleen volledig, maar ook goed gestructureerd.
  • eFraude: Bij vermoeden van fraude zou u het liefst alle relevante data direct ter beschikking hebben. eData maakt het mogelijk om alle mogelijk bronnen in korte tijd te ontsluiten en de informatie (zelfs uit tienduizenden documenten) volledig vindbaar te maken.