INNOVATIEVE OPLOSSINGEN


Waarom het wiel opnieuw uitvinden als we dat al samen met uw collega's hebben gedaan?
Op deze pagina vindt u direct toepasbare innovatieve oplossingen voor uw organisatie!

Home | Oplossingen

2 februari 2020

eData
eData RGB lang

eData is een Joint Venture tussen Puur Data en eSpecialisten. eData helpt organisaties hun data gestructureerd en in samenhang te ontsluiten en beter inzicht te krijgen.

15 juli 2019

eAnonimiseren: snel en nauwkeurig!

Wet- en regelgeving (Wob, Woo, AVG) verplichten overheidsorganisaties tot transparante, actieve openbaarmaking met behoud van privacy. Dit vereist niet alleen nieuwe manieren van werken, maar ook de inzet van nieuwe, innovatieve IT-oplossingen.

17 september 2018

100% betrouwbaar en volledig digitaal werken met eWaarmerk!
ewaarmerk RGB horizontaal

De eSpecialisten bieden organisaties de mogelijkheid om 100% betrouwbaar en volledig digitaal te werken. Uitwisseling van informatie in onze samenleving gebeurt steeds meer digitaal.

17 september 2018

Aan de slag met de eBurgerpas!

De eBurgerpas is de meest innovatieve en gebruikersvriendelijke app om gemeentelijke regelingen en voorzieningen beschikbaar te stellen aan burgers en leveranciers. Daarnaast worden alle transacties automatisch op de Blockchain geregistreerd en verwerkt, zodat de volledige administratie en facturatie geautomatiseerd plaats kan vinden.

25 mei 2018

Schuldhulpverlening vervroegen en verbeteren

De hulpvraag van burgers is vaak pas laat in beeld bij de gemeenten. Op dat moment zijn de schulden en de stress bij de betreffende burgers onnodig hoog opgelopen.

18 mei 2018

Volledig automatisch factureren

In veel gevallen is het mogelijk om de financiële afhandeling van uw processen volledig geautomatiseerd plaats te laten vinden. We doen dit door de inzet van slimme, innovatieve digitale contracten gebasseerd op Blockchain technologie.

17 mei 2018

eWaarmerk
ewaarmerk RGB horizontaal

eWaarmerk voorziet digitale informatie (zoals documenten, dossiers, processen en berichten) van een volledig betrouwbare digitale vingerafdruk. Dit digitale eWaarmerk wordt opgeslagen op basis van Blockchaintechnologie en kan in geen geval gewijzigd of gemanipuleerd worden.