AL UW INFORMATIE TOEGANKELIJK!


 

Het zoeken en vinden van de juiste informatie is een enorme uitdaging. 
Met de oplossingen van eData krijgt u met één zoekopdracht de informatie uit alle bronnen razendsnel gepresenteerd.
Dat is zoeken als Google, maar dan beter!

Home | eData

Van zoeken naar vinden!


 

eData is een Joint Venture tussen Puur Data en eSpecialisten. eData helpt organisaties hun data gestructureerd en in samenhang te ontsluiten en beter inzicht te krijgen. We doen dit met behulp van de producten van Elastic. Elastic is een van origine Nederlands bedrijf, maar inmiddels aan de Nasdaq genoteerd.

We zijn de enige partij in de Benelux met de hoogste status van “Advanced Partner” van Elastic en zijn ISO 27001 gecertificeerd. U bent er dus van verzekerd dat uw eData oplossingen conform de BIO (Baseline informatiebeveiliging Overheid) zijn ontworpen.


 

Informatie snel en adequaat ontsluiten

De hoeveelheid digitale informatie neemt steeds meer toe. Dat stelt niet alleen eisen aan opslag, maar steeds meer eisen aan het snel kunnen vinden van de juiste informatie.

De informatie is verspreid over netwerkschijven, DMS-en en archieven, zaaksystemen, websites en taakspecifieke applicaties. Bovendien is er ook vaak informatie nodig die bij verbonden partijen is opgeslagen.

Met de oplossingen van eData krijgt u met één zoekopdracht de informatie uit alle bronnen razendsnel gepresenteerd. Dat is zoeken als Google, maar dan beter!

Niet alleen gestructureerde informatie

Naast de vele informatie in systemen zien we dat veel relevante informatie ook ongestructureerd is opgeslagen.

Recent onderzoek laat zien dat organisaties grote problemen ondervinden met de toegankelijkheid van informatie op netwerkschijven en het opschonen ervan.

Daarnaast werd duidelijk dat slechts 0,5 procent van alle e-mails wordt gearchiveerd, terwijl circa 50% zaakgerelateerd is. Organisaties missen dus 49,5 procent van de informatie. eData biedt u concrete, direct toepasbare oplossingen voor al deze vraagstukken!

Krachtige basis

Elasticsearch is een opensource oplossing bedoeld om snel grote hoeveelheden data te doorzoeken en analyseren. De belangrijkste componenten zijn:

  • Elasticsearch: grote hoeveelheden data doorzoeken en analyseren.
  • Logstash: verzamelen, verreiken en samenbrengen van al uw data. 
  • Kibana: data visueel ontginnen en real-time analyseren. 

Elastic wordt gebruikt door miljoenen gebruikers wereldwijd. De implementatietijd van een Elastic oplossing is sneller dan u denkt. Wij zijn in staat om binnen 1 week een werkende en geteste productieomgeving neer te zetten.

Wilt u een afspraak maken of direct starten?

Als u onderstaand formulier invult nemen we snel contact met u op!