Wij bieden maandelijks nieuwe webinars gebaseerd op de laatste technologie.

Interesse? Kijk dan snel verder en schrijf je in!

Webinar ICT Leveranciersmanagement met Key2Control


Gemeenten en Gemeenschappelijke regelingen besteden veel uit aan externe ICT-leveranciers en providers. Dat heeft voordelen, maar leidt ook tot een onnodig versnippering van kennis, capaciteit en middelen. 

 

De gemeenten en gemeenschappelijke regelingen hebben vaak hun inkoopdocumentatie niet op orde en ook beschikken zij vaak niet over een adequate inkoopstrategie blijkt uit jaarlijks onderzoek van het Ministerie van BZK.

 

De rechtmatigheid van inkoop en aanbestedingen kan hierdoor niet altijd worden aangetoond. Grote boosdoener zijn Inkoop en aanbestedingstrajecten van ICT. De aanschaf, implementatie en onderhoud en beheer van ICT vergt veel kennis.

Gemeenten hebben dus een solide aanpak en slimme beheersorganisatie nodig die effectief en efficiënt ondersteuning biedt aan concerncontrol, inkoop en de uitvoeringsorganisatie. 

 

Reset de gemeentelijke ICT 

In december 2021 werd het boek ‘Reset de gemeentelijke ICT’ uitgegeven, van de auteurs Kees Groeneveld (Especialisten) en Herman Timmermans waarin de problematiek en aanpak uitgebreid beschreven wordt. Het boek bevat vele concrete, in de praktijk ontwikkelde en toegepaste, aanwijzingen hoe je grip kunt krijgen op het ICT leveranciersmanagement.

Het boek bevat vele concrete, in de praktijk ontwikkelde en toegepaste, aanwijzingen hoe je grip kunt krijgen op het ICT leveranciersmanagement. Via onderstaande link naar de website ICT Leveranciersmanagement is het mogelijk om een (gesigneerd) exemplaar te bestellen.

Ook vindt u hier meer informatie over interessante Podcasts en webinars.

2021 10 25 12 18 19 9789461264763 3D widget2.jpg Fotos

Bestellen 

 

 

 

Kwaliteitssysteem specifiek voor ICT-Inkoop en Leveranciersmanagement

eSpecialisten en Key2Control introduceren als ondersteuning een kwaliteitssysteem specifiek voor ICT-Inkoop en Leveranciersmanagement. Met deze oplossing kunnen overheidsorganisaties de integrale interne beheersing organiseren en aantoonbare verbetering realiseren op de uitvoeringskwaliteit van hun inkoop- en aanbestedingsproces en het managen van ICT-leveranciers relaties. De geïntegreerde aanpak en inzet van software zorgt ervoor dat de uitvoeringskwaliteit wordt verhoogd en de uitvoeringsprocessen aantoonbaar in control zijn. 

Hierover hebben we een webinar gemaakt en nodigen we u graag uit om deel te nemen aan dit gratis Webinar. Het webinar wordt op 2 dagen gegeven dus mocht het u niet lukken om op 14 juni aanwezig te zijn dan is het ook mogelijk om aan te sluiten bij onze webinar op 22 juni. Inschrijven kan via de buttons hieronder. 

 

Webinar 14 juni 14.00-15.00

Webinar 22 juni 14.00-15.00

 

 

 

Over dit agenda-item

  • 14 juni 2022
  • 14:00 - 15:00

  • Gratis online webinar.