BEZOEK ONZE ACTIVITEITEN!


Welke nieuwe technologische ontwikkelingen zijn er en wat is de impact ervan op u en uw klanten? Bezoek onze activiteiten en blijf op de hoogte

Home | Agenda

12 september 2019

Workshop Vervanging
IGLUU Utrecht

De overheid werkt steeds meer digitaal en wisselt steeds vaker digitale informatie (en documentatie) uit met burgers, bedrijven en ketenpartners. De digitale informatie heeft echter geen bewijskracht en u mag de papieren informatie dan ook niet vernietigen.

17 september 2019

Master Class ICT-Aanbesteden
IGLUU Utrecht

Overheidsorganisaties zijn gebonden aan aanbestedingswetgeving. Maar hoe pas je deze toe?

19 september 2019

Tweedaagse Master Class ICT-Leveranciersmanagement
IGLUU Utrecht

Veel organisaties vinden het lastig om ICT-Leveranciersmanagement en ICT-opdrachtgeverschap vorm te geven. De eSpecialisten hebben een tweedaagse Master Class ontwikkeld die u antwoorden geeft op alle belangrijke vragen.

24 september 2019

Dag van de Klantgerichte Overheid 2019
Het Oude Stadhuys van Gouda

Na twee succesvolle edities in 2017 en 2018 organiseren we ook in 2019 de Dag van de Klantgerichte Overheid! Op de Dag van de Klantgerichte Overheid bieden wij u inspiratie, kennis, ervaring en ‘best practices’.

29 oktober 2019

Master Class "Grip op uw Oracle en Microsoft contracten"
IGLUU Utrecht

Masterclass Veel organisaties worden regelmatig geconfronteerd met de -soms uiterst ondoorzichtige- licentiestructuren en contractvoorwaarden van ICT-leveranciers. Was deze materie altijd al lastig te beoordelen, nu -met de migratie van veel applicaties naar de cloud- , wordt het steeds uitdagender de optimale voorwaarden met de betreffende leveranciers te onderhandelen.