Altijd op de hoogte!

Nieuws en technologische ontwikkelingen vindt u als eerste op deze pagina.
De moeite waard om geregeld een kijkje te komen nemen dus! 

U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief

Home | Actueel

22 september 2021

Podcasts: In gesprek met de auteurs!
2021 09 24 09 42 43 about

Podcasts: In gesprek met de auteurs! Herman Timmermans en Kees Groeneveld verzorgen komende weken samen met een aantal spraakmakende gasten een aantal podcasts. Het doel is om het gesprek tussen markt en overheid op gang te helpen om de 'Reset' in denken en doen vorm te geven! Hieronder de opgenomen podcasts (onderlijnd) en de geplande voor het najaar 2021: 1.

10 september 2021

eData Summer Sessions.
Summer session eData Nieuwsbrief header banner

Deze zomer heeft eData met succes de Summer Sessions georganiseerd in samenwerking met Elastic, Enable U en Jnet. Afgelopen vakantiemaanden was het bij eData een drukte van belang.

3 september 2021

Hengelo kiest voor eData
2021 08 30 Kick off Hengelo eData

Gemeente Hengelo heeft na een aanbesteding gekozen voor de oplossingen van eData. Gemeente Hengelo wenst voor haar organisatie een gebruikersvriendelijke en geïntegreerde cloudoplossing die zorgt voor dataopslag, ondersteuning van archieffunctionaliteiten en vormgeving van enterprise search functionaliteiten.

7 juni 2021

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

eSpecialisten brengt regelmatig een nieuwsbrief uit. Heb je interesse om deze te ontvangen? Meld je dan nu aan!.

4 juni 2021

Het Normenkader Digitale Duurzaamheid (Blog 5 van 5)
Visual Blog 5

Hoe gaan we de Informatiedevaluatie bij de overheid stoppen? Het slot van deze vijfdelige blogserie over de digitale duurzaamheid van overheidsinformatie. Het begrip devaluatie wordt door iedereen geassocieerd met geld.

28 mei 2021

Het Normenkader Digitale Duurzaamheid (Blog 4 van 5)
Visual Blog 4

Hoe gaan we de Informatiedevaluatie bij de overheid stoppen? Deel vier van de vijfdelige blogserie over de digitale duurzaamheid van overheidsinformatie. Het begrip devaluatie wordt door iedereen geassocieerd met geld.

25 mei 2021

Invoering digitale duurzaamheid

De samenleving maakt steeds meer gebruik van digitale informatie. Voor de overheid betekent dat digitalisering van bedrijfsprocessen en digitaal werken de algemeen geldende norm wordt.

17 mei 2021

Het Normenkader Digitale Duurzaamheid (Blog 3 van 5)
Visual blog 5

Hoe gaan we de Informatiedevaluatie bij de overheid stoppen? Deel 3 van de vijfdelige blogserie over de digitale duurzaamheid van overheidsinformatie. Het begrip devaluatie wordt door iedereen geassocieerd met geld.

4 mei 2021

Het Normenkader Digitale Duurzaamheid (Blog 2 van 5)
Visual Blog 2

Hoe gaan we de Informatiedevaluatie bij de overheid stoppen? Deel 2 van de vijfdelige blogserie over de digitale duurzaamheid van overheidsinformatie. Het begrip devaluatie wordt door iedereen geassocieerd met geld.

20 april 2021

Het Normenkader Digitale Duurzaamheid (Blog 1 van 5)
Visual blog 2

Hoe gaan we de Informatiedevaluatie bij de overheid stoppen? Een vijfdelige blogserie over de digitale duurzaamheid van overheidsinformatie. Het begrip devaluatie wordt door iedereen geassocieerd met geld.

12 april 2021

GIBIT goed toepasbaar voor gemeentelijke ICT inkooptrajecten

GIBIT in de praktijk De VNG heeft de nieuwe versie van de Gemeentelijke Inkoopvoorwaarden bij IT (GIBIT) 2020 vastgesteld. Vanuit eSpecialisten begeleiden wij veel gemeenten met aanbestedingen.

12 april 2021

Whitepaper Elektronische handtekening en zegels (eWaarmerk).

Overheden verwerken steeds meer gegevens digitaal. Ook als het gaat om de interactie met burgers en bedrijven.